+36 70 376 0654
info@ski.hu
  A kosár üres

ZEAL ZEAL HD2 CAMERA Phoenix Rising Szemüveg

Cikkszám: 10818_ZEAL
197690,- Ft 177890,- Ft

ELÉRHETŐSÉG: KÉSZLETEN
INGYEN HÁZHOZ VISSZÜK


LEÍRÁS

Síszemüveg beépített kamerával a kifejezetten extrém téli sportot űzők számára.
A síszemüveg tetejébe egy apró, 1080x720p-es mozgókép és 12 megapixeles fotók rögzítésére alkalmas kamerát, a jobb oldali szemhez közel pedig egy keresőt integráltak. Menet közben így a biztonságot adó lencse technológia mellett a Go-Pro kamerák high-tech technológiája teszi felejthetetlenné és élvezetessé lesiklásunkat, freestyle manővereinket. A fotókat és videókat azonnal megoszthatjuk wifin keresztül okostelefonunkon, a mikrofonon keresztül pedig kommentárt is fűzhetünk hozzájuk. A kamera újratölthető lítium-ion akkumlátora 6 óra folyamatos rögzítésre képes, a leghidegebb időben is 3 órát kibír egy töltéssel. A full HD-s kamera 8 gigabájtos (32 GB-ra bővíthető) micro SD kártyán tárolja felvételeinket. Telefonunkon megnyitjuk a megfelelő alkalmazást, kiválasztjuk a médiatartalmat és azonnal visszanézhetjük lesiklásunkat. PC-s csatlakozás is lehetséges micro USB csatlakozóval. A kamera lencséje automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, beépített viewfinder és azonnali visszajátszás funkcióval rendelkezik. A különböző funkciókat a szemüveg oldalán található gombokkal irányíthatjuk, melyek kesztyűben is könnyedén kezelhetőek.
A ZEAL HD2 CAMERA síszemüveg lencséje szférikus (mind a külső, mint a belső lencsefelület gömbcikk alakú), mely a 170 fokos, rendkívül széles periférikus látómezőben kontrasztos (kiemeli a buckákat) és torzításmentes képet nyújt. Fotokromatikus (fényre sötétedő) és polarizált (kiszűri a hóról tükröződő csillogást), így bármilyen időjárási körülmény mellett tökéletes látásélményt biztosít és csökkenti a balesetek kockázatát. A lencsén lévő kemény réteg a karcállóságot segíti, míg az antifog-réteg a párásodást akadályozza meg. 100 % UV védelmet nyújt a szemnek. 3 rétegű szivacshab rendkívül kényelmessé teszi, benne található szellőzőnyílások elvezetik a párát. A fejpánt szilikonos, így nem mozdul el mozgás közben. Bukósisak kompatibilis.
A coloradói síparadicsom, Aspen lankái között található Boulder városában gyártják a ZEAL sportszemüveg családot. Folyamatos fejlesztések és a precíz gyártástechnológia mellet kiemelt figyelmet fektetnek a környezettudatosságra. A síszemüvegek alapanyaga nem tartalmaz kőolajat, csupán növényi olajok felhasználásával készült.

TECHNOLÓGIÁK

Frame: Phoenix Rising
Lencse: Phoenix Mirror
Fényáteresztés: 30%
Fit: Large
PHOTOCHROMIC LENS OPTION
POLARIZED LENS OPTION
100% UV PROTECTION
EVERCLEAR ANTI-FOG
PERMASHIELD HARDCOAT
DUAL LENS CONSTRUCTION
DUAL STRAP ADJUSTMENT
NO SLIP GRIP
HELMET COMPATIBLE
IMPACT RESISTANT FRAME
MOLECULAR MIRROR OPTION
HIGH DENSITY LENS TECHNOLOGY
TRIPLE-LAYER FACE FOAM