MEGNYÍLT - Zamárdi Vízisport BÁZIS >>>
 
+36 70 199 6790
info@ski.hu
  A kosár üres
KÉSZLETKISÖPRÉS

MIKLÓS EDIT NAP

2016. december 9.

A rendezvény házigazdája: Kovács KOKO István

SIGNATURE EVENT

16:00 - 19:00

Szeretettel meghívunk 2016. december 9-én Lövőház utcai üzletünkbe, ahol „MIKLÓS EDIT NAP” keretében 16:00 - 19:00 óráig személyesen üdvözölhetjük a világranglista előkelő 13. helyén álló alpesi versenyzőnket.

A „Signature Event” idei rendezvényén bemutatjuk az új szponzor, az EISBÄR „Special Edition” sapkáját, melyet Edit részére terveztek.

A rendezvény további érdekessége, hogy Edit saját szemszögéből elemzi ki a hétvégi Lake Louise-i futamát, melyet kivetítőn követünk együtt.

Facebook játékunkban (facebook/tandtsport) tippeld meg Edit szombati futamának eredményét, vagyis azt, hogy hányadik helyen fog végezni. Nézd a pénteki futamot, mely nagy segítség lehet a helyes tippelésben! Tippeket a szombati futam első versenyzőjének indításáig lehet küldeni a facebook tippjáték bannerének hozzászólásaiban. A helyesen tippelők közül Edit sorsolja ki a szerencsés nyertest, aki egy Miklós Edit „Special Edition” EISBÄR sapkát kap a rendezvényen.

Bízunk benne, hogy személyes részvételeddel megtisztelsz bennünket immár hagyományt teremtő tematikus napunkon és közösen koccintunk egy pohár pezsgővel!

 

„MIKLÓS EDIT NAP”-i AKCIÓINK

Minden vásárlónak HEAD ajándék
HEAD, LEKI, EISBÄR (Miklós Edit szponzor brand-ek) speciális akciós árak
Ingyenes expressz sí szerviz (csiszolás - él - vax)
Sícipő tuning (héjformázás - bélés alakítás - talpbetét készítés)

 

Professzionális szaktanácsadás síoktatóktól

Szűrők
A webshopban nincs ilyen termék