A kosár üres

Head PORSCHE RADAR 5K PHOTO MIPS bl Bukósisak

Cikkszám: 323002#BK
Nem: Unisex
181990,- Ft ÜZLETBEN ELTÉRHET ONLINE ÁR:
163790,- FtJELLEMZŐK

Technológiák:
IN-MOULD technológia
Az ütést csillapító belső EPS réteget egy kemény külső polikarbonát rétegbe injektálják, hogy egyetlen átfogó egységet hozzanak létre, amely tökéletes védelmet nyújt és így csökken a sisak súlya is.
HEAD Visor Construction
A HEAD Visor Construction technológia egy széltől óvó UV szűrős „védőpajzsot” eredményez, amely lehetővé teszi a síelők számára, hogy akár vényköteles szemüveget viseljenek síelés közben. A motoros sisakhoz hasonlóan a plexit le lehet húzni, hogy megóvja a szemet minden időjárásban száguldás közben is.
MIPS
A MIPS Brain Protection System technológia a nem közvetlen a fejtetőnkre érkező agyunkra ható erőket redukálja, és ezzel nagyban hozzájárul egy esetleges agysérülés elkerüléséhez.
A MIPS BPS-t úgy tervezték, hogy védelmet biztosítson a sisakokban a forgási mozgás ellen.
Működése: a sisak külső kemény héját és a bélését egy alacsony súrlódású réteg választja el és ez az extra réteg lehetővé teszi a sisak kismértékű csúszását a fejhez képest. A MIPS BPS bizonyítottan csökkenti a forgási mozgást és az agyi sérülések kockázatát az erők elnyelésével és átirányításával.
360° Microshell
360°-os mikrohéj A 360°-os Microshell egy polikarbonát réteg, amely háromdimenziósan körbeveszi a sisak peremét, így megakadályozza a karcolásokat és a horpadásokat a sisak habjában.
Adjustable Ventilation (Állítható szellőzés)
A sisak tetején lévő szellőzőcsatornák nyílása tolókapcsolóval folyamatosan állítható.
Microfur (Szőrös bélés)
A szőrös bélés egyszerre melegít és kényelmes a bőrön. Sisakbélésként tökéletes illeszkedést és érzetet biztosít az egész napos sízéshez.
Beanie Liner (Puha bélés)
A bélés puha mikropolár anyaga tökéletesen illeszkedik a fejhez, így kivédi a zúzódásokat és a kellemetlen hideg levegő bejutását a sisakba. A hálós zónák lehetővé teszik a hő és a nedvesség kivezetését a szabadba, és a szellőzőrendszerrel együtt kellemes klímát biztosítanak a fejnek.
Sphere Fit
A szabadalmaztatott Sphere Fit rendszer egy beépített illesztési rendszer. Mint egy sapka körbeöleli a fejet, szoros és kényelmes illeszkedést biztosít, anélkül, hogy nyomást gyakorolna rá.
BOA®
A BOA® Fit System lehetővé teszi, hogy a sisakot tökéletesen hozzáigazítsa a fejéhez, szoros és kényelmes illeszkedést biztosítva mindenféle erőlködés nélkül.
Removable Earpads (Kivehető fülpárnák)
Ennek a modellnek a fülpárnái kivehetők, ha nincs szükséged rájuk, vagy kimosnád őket.
Fidlock Buckle
Ez a csat automatikusan záródik, és egyszerűen és kényelmesen nyitható a csat oldalra csúsztatásával egyetlen kézzel.
Photochromic Lens (Fotokróm lencse)
Ez a lencse az időjárási viszonyoktól függően automatikusan beállítja tónusát az S1 és S3 kategóriák között. A lencse fényes, napos körülmények között kevesebb, felhős, borús időben pedig több fényt enged a szemébe.
Rapid Lens Exchange System (Gyors lencsecsere rendszer)
A lencsék menet közben is cserélhetők egyetlen kattintással. Alkalmazkodj pillanatok alatt a változó időjáráshoz!
Integrated Visor System (Beépített vizorrendszer)
A vizoros sisak innovatív kombinációja a síszemüveg és bukósisak viselésének. A vizor tökéletesen illeszkedik, az összkép stílusos és a teljesítmény tekintetében kiemelkedő. Automatikusan alkalmazkodik a viselője arcához, és elzárja a szelet és a vizet.
Double Lens Visor (Dupla lencsés vizor)
A dupla lencséjű vizor nagyon jól szellőzik és 100%-os UV-védelmet biztosít, és 10-szer ütésállóbb, mint a hagyományos üveg vagy műanyag. Ezért ideális hegyi sportokhoz.
Toric lens (A tórikus lencsék)
Olyan ívelt, domború lencsék, amelyek elkerülik az optikai torzítást.
UV400 & Anti Fog (UV400 és páramentesítő)
Az UV400 & Anti Fog a HEAD lencsék intenzív UV-védő tulajdonságaira és a párásodás minimalizálására való képességére utal. A hegyen erős a fény, így a lehető legjobb védelemre, valamint páramentesítő tulajdonságokra van szükség a legjobb kilátás megőrzéséhez.
Comfort Foam (Kényelmes hab)
A Comfort Foam egy szimpla sűrűségű hab, amely ideális belső klímát biztosít a szemüveg számára. Kényelmes szellőző tulajdonságokkal, ideális hab védőszemüveghez.
Spare Visor Available (Tartalék vizor elérhető)
Tartalék vizor külön megvásárolható. Így különböző lencsék állnak majd a rendelkezésedre, amelyek lehetővé teszik, hogy alkalmazkodj a változó időjárási viszonyokhoz.
Helmet Pouch Included (Bukósisak tartó tasak)
A sisaktasak megvédi a bukósisakot a karcolásoktól és egyéb behatásoktól. Mindenképp ebben szállítsd és tárold.
EN 1077:2007 Class A (N 1077:2007 A osztály)
Az A osztályra vonatkozó tanúsítási eljárást a kemény fülvédővel ellátott versenysisakoknál alkalmazzák, amelyek magas szúrásállóságot követelnek meg.
Méretek:
XS/S (52-55 cm)
M/L (56-59 cm)
XL/XXL (60-63 cm)

TULAJDONSÁGOK

VISOR VISOR
Bukósisak méret M/L, XS/S, XL/XXL

LEÍRÁS

HEAD RADAR bukósisak beépített rostéllyal, mely egyesíti egy síszemüveg és egy bukósisak együttes viselésének előnyeit. A kényelem garantált még a szemüvegeseknek is.
Ezenkívül a sisak korlátlan látóteret biztosít, miközben óv a széltől és nem párásodik. A rostély tökéletesen helyettesíti a síszemüveget, kétrétegű lencséje ráadásul másodpercek alatt cserélhető az egyszerűen használható beépített csattal. A fotokromatikus vizor a csúcsminőségű kontrasztjavító 5K lencsetechnológiával rendelkezik, automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz az S1-S3 kategóriák között. Az új és szabadalom alatt álló Sphere Fit rendszer biztosítja ennek az innovatív sisaknak a tökéletes illeszkedését, a mágneses Fidlock csat pedig gond nélkül rögzíti a sisakot. Mindezen technológiákhoz adj hozzá egy modern sportos dizájnt, és máris kapsz egy olyan bukósisakot, mely minden igényedet kielégíti.

Vizor: 5K photo green: S1 - S3, VLT 46 - 16%
Fény hatására elsötétül, így S1 és S2 kategóriák között változtatja a színét. Fényáteresztése ezért 46 és 16% között mozog az fényviszonyoktól függően.
5K Lens
Az új 5K lencsetónus formulát az alpesi környezethez fejlesztették ki. Az 5K fokozza a kontrasztot és fokozza a színek ragyogását a vizuális spektrum meghatározott hullámhosszainak szűrésével, így több részletet tár fel, és biztonságosabb, kevésbé fárasztó élményt biztosít a havon minden időjárási körülmény között.