+36 70 199 6790
info@ski.hu
  A kosár üres
AKCIÓK
ELAN HEAD CMP BOGNER O'NEILL EISBÄR

V. HEAD Sí és Tenisz Kupa részletes program


Verseny neve: V. HEAD Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupa
Verseny időpontja: 2019. március 2-3. MAGYAR AMATŐR PÁROS TENISZ KUPA  és 2019. március 7. MAGYAR AMATŐR ALPESI SÍVERSENY 
Verseny helyszíne: Tenisz - Budapest, BUDAI TENISZ CENTRUM   és Sí - MÁTRASZENTISTVÁN


Verseny összdíjazása: 500 000 FT 
Főnyeremény: 1 pár női és 1 pár HEAD síléc a kombinált kategória győzteseinek
Tenisz verseny főnyereménye: Belépőjegy az ATP WIEN versenyre (kategóriánkénti győzteseknek)

További díjak: HEAD MXG teniszütők, HEAD ruházat és kiegészítők
Ajándék: Minden tenisz induló HEAD pólót kap ajándékba
 
Versenyszámok:
Sí: 2 futamos óriás műlesiklás
Tenisz:
- férfi páros 100-  amatőr 
- férfi páros 100+  amatőr 
- férfi páros ProAm (alsó ranglista határ 70)
- vegyes páros 100-  amatőr 
- vegyes páros 100+  amatőr 
- vegyes páros ProAm (alsó ranglista határ 70)
 


2019. évben 5. alkalommal kerül megrendezésre az egyedülálló és nagy presztízs értékű Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupa. Korábbi években Ausztria egyik alpesi sí világkupa helyszíne adott otthont a versenynek. Látva a rendezvény népszerűségét 2019-ben Magyarország egyik legimpozánsabb teniszklubja – a Budai Tenisz Centrum - és profi sí versenyhelyszíne - Mátraszentistván – ad otthont a versenynek, így jóval többen tudnak megmérettetni.

 A Budai Tenisz Centrum prémium klubháza tökéletes helyszín a Tenisz Világnapja ünneplésére. A teniszverseny első napjának estéjén ez alkalomból borkóstolóval és álló fogadással egybekötött party kerül megrendezésre, ahol olyan tenisz ikonok társaságában ünnepelhet a teniszért rajongó közönség, akik felírták Magyarország nevét a világ tenisz térképére.

Mind a versenyek, mind a Tenisz Világnapja Party magas színvonalat fog képviselni. A versenyek szervezésében és kommunikációjában mind a Magyar Tenisz Szövetség, mind a Magyar Sí Szövetség partner.

A Magyar Tenisz Szövetség az évente megrendezésre kerülő Tenisz Bálon díjazza az előző év legeredményesebb profi és amatőr sportolóit, köztük a Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupa összetett bajnokait.

 A rendezvény kommunikációjába a HEAD Int. GmbH is bekapcsolódik, így a hivatalos HEAD Tennis facebook oldalon (több mint 1 millió követő, ebből kb. 130 000 fő magyar) is beszámolnak az eseményről.


Kérdések, információk:
Programokkal, versenykiírással és nevezéssel kapcsolatos további kérdéseidet a skitenniscup@headtennis.hu e-mail címre várjuk.
 Tel.: + 36 70 36 55 880
 
A szervező a programváltoztatás jogát fenntartja. Új információk a www.skitenniscup.hu oldalon és a facebook esemény oldalán folyamatosan frissítve megjelennek.