A kosár üres
SZEZONVÉGI KIÁRUSÍTÁS

Bemutatkozás

A TandT Sport Kft. a minőségi és legkedveltebb nemzetközi sportmárkák magyarországi kizárólagos képviselete. Tagja annak a cégcsoportnak (TandT Sport Kft. – Wintersport Kft. – Tandtsporttravel Kft.), mely ezen világmárkák forgalmazásával és azokat támogató szolgáltatásokkal foglalkozik.

Fő brand-ek: HEAD – Tyrolia (sí, snowboard, kerékpár felszerelés és ruházat); NORDICA (sícipő, síléc és kiegészítők); ELAN (sí és snowboard); LEKI (sí és outdoor botok és táskák); BOLLÉ és CÉBÉ (sisakok és szemüvegek); ICEPEAK (funkcionális sí, snowboard és outdoor); EISBEAR (prémium sapkák); BOGNER (prémium sí, snowboard és outdoor ruházat); CAPITA-UNION-DEELUX (snowboard felszerelések); F2 (szörf és snowboard felszerelések); FANATIC-NORTH SAILS-ION (szörf-kite-sup felszerelések).

A cég több mint 20 éve töretlen sikeres fejlődését a TandT csapat hitelességének, precíz szakmai felkészültségének köszönheti. Budapesten 2 márkaüzlet (II. ker. Lövőház utca és XII. ker. Szent Orbán tér) kínálja a teljes brand választékot tanácsadással és szervíz szolgáltatással. A Tandsporttravel kínálatában besíző gleccser hétvégék-, fesztiválok, egyéni és csoportos sí, snowboard utak, családi és iskolai sítáborok, egyéb szezonális üdülések szerepelnek. Az ajánlatok között megtalálhatóak a közkedvelt last minute utak.

A cégcsoport legfiatalabb tagja a most már hetedik idényét megkezdő Pasaréti Síiskola. Szakképzett oktatói műanyagpályás és havas sí- és snowboard oktatásra várják a kezdő és haladó gyermekeket és felnőtteket. Felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag sípályája – évszaktól és időjárástól függetlenül  – kiváló lehetőséget biztosít a biztonságos, balesetmentes technika elsajátítására vagy annak továbbfejlesztésére. A tehetséges sízők képzése a Vasas - Pasarét Sc. Alpesi Síszakosztályában folyik, akik a Magyar Kupa aranyérmesei.

Elérhetőségek

Üzletek:

CENTRAL SHOP
Bp. II. ker. Lövőház u. 16/a.
+36 70 376 06 54
lovohaz@tandtsport.hu
 

SNOWBOARD PRO SHOP
Bp. XII. ker. Szent Orbán tér 6.
+36 1 212 22 18
orbanter@tandtsport.hu
 

Utazási iroda:

TANDTSPORT TRAVEL
Bp. II. ker. Lövőház u. 16/a.
+36 1 336 1142
utazas@tandtsport.hu

Síiskola:

PASARÉTI SÍISKOLA
Bp. II. ker. Pasaréti út 11-13.
+36 70 376 0641
info@pasaretisiiskola.hu

NORMAFA SÍISKOLA
Normafa Kapuja,
1121 Budapest, Eötvös u. 50. 
(bejárat az Eötvös utca felől)
+36 70 376 0634
info@normafasiiskola.hu