tandtsport törzsvásárlói program


1. A tandtsport clubcard termék vagy szolgáltatás (szerviz, kölcsönzés, oktatás) vásárlásával szerezhető meg. Bemutatásával a tandtsport üzletekben általánosan 10% kedvezmény vehető igénybe.
 
2. Akciós termékek esetén 20%-kos leértékelésig a cubcard bemutatásával további 5% extra kedvezmény vehető igénybe. 20%-kot meghaladó leértékelés esetében a clubcard nem jogosít további kedvezményre.
Bizonyos termékeknél, szolgáltatásoknál konkrétan jelöljük a clubcard-ra vonatkozó árat.
Ebben az esetben a konkrétan megjelölt ár az érvényes.

3. A törzsvevői kedvezmény érvényesítéséhez minden alkalommal szükséges a kártya vonalkódjának beolvasása.

4. Az elvesztett tandtsport clubcard  törlésének és az új kártya aktiválásának a díja 500 Ft, amely üzleteinkben igényelhető. Az első újraaktiválás ingyenes.
 
 5. A különböző törzsvevői kártyák és az azok által biztosított kedvezmények nem összevonhatók.

6. A tandtsport garantálja, hogy a megadott adatokat kizárólag a tandtsport clubcard rendszerhez használja, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki. Kérésre a megadott adatok részben vagy egészben törölhetők.

7. A tandtsport. fenntartja a jogot, hogy a kiadott kártyákat bármikor visszavonhassa, az aktuális szabályokon változtathasson.

8. A kártya átvételével a vásárló igazolja, hogy ismeri a tandtsport clubcard törzsvevői rendszer szabályzatát és annak minden pontját elfogadja.

Szűrők
A webshopban nincs ilyen termék