- 20 %

Head COMPACT MIPS black Bukósisak

Cikkszám: 326462#BK
Nem: Unisex
50890,- Ft ÜZLETBEN ELTÉRHET ONLINE ÁR:
40690,- Ft
Készlet erejéigJELLEMZŐK

Technológiák:
Hardshell Technology (Kemény héj borítás)
Ez a sisaktechnológia kiváló élettartamot és ütésvédelmet nyújt. Emiatt használja a HEAD mind a verseny- és a bérlős sisakjaiban.
MIPS
A MIPS Brain Protection System technológia a nem közvetlen a fejtetőnkre érkező agyunkra ható erőket redukálja, és ezzel nagyban hozzájárul egy esetleges agysérülés elkerüléséhez.
A MIPS BPS-t úgy tervezték, hogy védelmet biztosítson a sisakokban a forgási mozgás ellen.
Működése: a sisak külső kemény héját és a bélését egy alacsony súrlódású réteg választja el és ez az extra réteg lehetővé teszi a sisak kismértékű csúszását a fejhez képest. A MIPS BPS bizonyítottan csökkenti a forgási mozgást és az agyi sérülések kockázatát az erők elnyelésével és átirányításával.
Thermal Ventilation (Termikus szellőztetés)
A Thermal Ventilation a HEAD automatikus szellőztető rendszere, amely a meleg levegőt a sisakból kifelé vezeti anélkül, hogy hideg levegőt engedne be.
360° Microshell (360°-os mikrohéj)
A 360°-os Microshell egy polikarbonát réteg, amely háromdimenziósan körbe veszi a sisak peremét, így megakadályozza a karcolásokat és a horpadásokat a sisak habjában.
Microfur (Szőrös bélés)
A szőrös bélés egyszerre melegít és kényelmes a bőrön. Sisakbélésként tökéletes illeszkedést és érzetet biztosít az egész napos sízéshez.
Beanie Liner (Puha bélés)
A bélés puha mikropolár anyaga tökéletesen illeszkedik a fejhez, így kivédi a zúzódásokat és a kellemetlen hideg levegő bejutását a sisakba. A hálós zónák lehetővé teszik a hő és a nedvesség kivezetését a szabadba, és a szellőzőrendszerrel együtt kellemes klímát biztosítanak a fejnek.
Sphere Fit Auto
Az új Sphere Fit Auto rendszer egy beépített illesztési rendszer. Mint egy sapka körbe öleli a fejet, szoros és kényelmes illeszkedést biztosít, anélkül, hogy nyomást gyakorolna rá. Egy elasztikus szalag segítségével automatikusan illeszkedik a fejhez, de a sisak hátulján található kattintórendszerrel személyreszabható.
BOA®
A BOA® Fit System lehetővé teszi, hogy a sisakot tökéletesen hozzáigazítsa a fejéhez, szoros és kényelmes illeszkedést biztosítva mindenféle erőlködés nélkül.
Neckgator (Nyakvédő)
A nyakvédő kényelmet és meleget biztosít a sisak viselőjének. Komfortosabbá és passzosabbá teszi a sisakot és védi a nyakat a környezeti elemekkel szemben.
EN 1077:2007 Class A (N 1077:2007 A osztály)
Az A osztályra vonatkozó tanúsítási eljárást a kemény fülvédővel ellátott versenysisakoknál alkalmazzák, amelyek magas szúrásállóságot követelnek meg.
Méretek:
XS/S (52-55 cm)
M/L (56-59 cm)
XL/XXL (60-63 cm)

TULAJDONSÁGOK

VISOR VISOR NÉLKÜL
Bukósisak méret M/L, XS/S, XL/XXL

LEÍRÁS

A COMPACT MIPS egy szuperkönnyű bukósisak, amely a MIPS biztonsági rendszerrel rendelkezik, keskeny profillal, időtlen dizájnnal és tartós fülpárna kerettel. Ez a sisak automatikusan illeszkedik bármilyen fejformához a szabadalmaztatott Sphere Fit Auto rendszerünknek köszönhetően, amely szükség esetén méretre is állítható. A kényelmes sisakklímát a hét szellőzőnyílással ellátott szellőzőcsatorna-rendszer garantálja.