+36 70 199 6790
info@ski.hu
  A kosár üres
CMP cipők, hótaposók -30% >

IV. HEAD SÍ ÉS TENISZ MAGYAR AMATŐR KUPA 2018

NEVEZÉSI LAP

Nevezési lap letöltése nyomtatáshoz (pdf)

NEVEZETT VERSENYSZÁM ÉS NEVEZÉSI DÍJ (a megfelelő sort kérjük jelölni):

CSAK TENISZ KATEGÓRIA
25 eur/fő
25 eur/fő
20 eur/fő
CSAK SÍ KATEGÓRIA
10 eur/fő
KOMBINÁLT KATEGÓRIA
30 eur/fő
25 eur/fő
Opcionális
nincs nevezési díj

FELFELÉ NEVEZÉS

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

2018. március 8, illetve tenisz esetén a maximált résztvevői létszám eléréséig. Felfelé nevezett párosok kategórián belüli létszáma a versenyigazgató döntése alapján korlátozható.

KÉRDÉSEK, INFORMÁCIÓK:

Nevezéssel kapcsolatos további kérdéseit a skitenniscup@headtennis.hu e-mail címre várjuk.

FIZETÉS:

A jelentkezés a nevezési díj átutalásával vagy személyes befizetésével kerül elfogadásra.Ebben az esetben kérjük, hogy a nevezési határidőn belül az alábbi címen fizesse be nevezési díját: tandtsport Travel, Budapest, II.ker, Lövőház utca 16. (Mammut mögött, Lövőház és Fény utca sarkán)Ebben az esetben kérjük, hogy a szervező TandT Travel Kft. (H-1024 Budapest, Lövőház utca 16/A., engedélyszám: U-000935) számlaszámára szíveskedjen a nevezési díjat nevezési határidőn belül átutalni.
Bankszámlaszám:
EUR - MKB  10300002-10389509-48820018
IBAN: HU59103000021038950948820018
SWIFT: MKKBHUHB


Nevezésének elfogadásáról e-mailben értesítjük az Ön által megadott címen.
Amennyiben utalás után nem érkezik visszaigazoló e-mail, kérjük jelezze a skitenniscup@headtennis.hu címen.  • A vezetőség mind a pályán, mind a pályán kívüli sportszerűtlen viselkedést szankcionálja, legyen az rongálás; a szervezés és nevezési feltételek reklamálása vagy a társak trágár szidalmazása. Súlyosabb esetben a játékos kizárással is büntethető.
  • A szabályok be nem tartása, illetve a csalás (pl. rajtszám csere) a verseny valamennyi versenyszámából való azonnali kizárással jár.
  • nevező részéről óvás nyújtható be a versenykiírás megsértése esetén az általa nevezett versenyszám és kategória lebonyolítása alatt, illetve annak a vége után 1 órán belül. Az adott versenyszám és kategória vége tenisz esetében a kategória döntő meccsének vége, sí esetében pedig az utolsó induló célba érését jelenti. Kombinált kategória esetén csak annak a versenyszámnak az időtartama számít, melyet a nevező sérelmez és abban saját maga indult. Az óvás a Versenyigazgató részére, kizárólag írásban nyújtható be. A benyújtással egyidőben 5 000 FT + ÁFA óvási díj fizetendő.
  • a nevező a sportszerek tesztelésén saját felelősségére vesz részt
  • a tesztelés során bekövetkező balesetekért, anyagi kárért a szervező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető
  • a tesztelő, kiskorú esetén annak felelősséget vállaló hozzátartozója a tesztelt sportszerért és a tesztelés során okozott bármilyen kárért anyagi felelősséget vállal
  • a nevező elfogadja, hogy a Sí és Tenisz Magyar Amatőr Kupa eseményén készült video- és képanyagokon, valamint azok marketing célú felhasználásában (online és offline promóciós anyagokban, a szervező TandT Sport Travel Kft. (Engedélyszám: U-000935) és a TandT Sport Kft. weboldalán, közösségi oldalain és alkalmazásaiban) szerepelhet és ezért ellenszolgáltatást nem kér.
  • a nevező beleegyezik abba, hogy személyes adatai (név, cím, telefonszám, e-mail cím) a Tandt Sport Travel Kft. (Engedélyszám: U-000935) és a TandT Sport Kft. adatbázisába bekerülnek és azokat saját marketing tevékenysége során felhasználja.
  • a nevező elfogadja, hogy verseny előtt vezetéknevét a TandT Sport Kft. üzemeltetésében lévő skitenniscup.hu és headtennis.hu oldalon közzéteszik a nevezői listában.